Powered By Blogger

woensdag 17 september 2014

Hoe dom kun je zijn, Floris?

Twee uur nadat de hechtingen er uit waren gehaald kon ik weer naar de dierenarts. Hij was weer achter de konijnen aan waar ook prikkeldraad is gespannen. Nu heeft hij een diepe snee in zijn rechter-achter poot. De dierenarts heeft de wond met krammen weer dicht gemaakt zodat nu weer de wond kan helen.
Met het lopen hij hij gelukkig geen last. Voor één dag moet hij nog wel een verband dragen. De KNJV-examen in Vessem kan ik wel afzeggen omdat hij voorlopig niet het water in mag. Intussen staat hij bij de kliniek bekend als de 'Bonte Hond'.

Was het branie of misschien examenvrees?
 
29/9/2014
 
Vandaag zijn de krammen verwijderd en het ziet er goed uit. Hij is weer het 'Heertje'.
Nu geen gekke dingen meer doen anders komt er een 'zoekertje' in de Telegraaf te staan...De tekst kan dan ongeveer zo er uit zien: Gratis Grote Münsterlander aangeboden; baasjes met medische kennis en/of dikke beurs hebben de voorkeur. Kwaliteiten: erg lief, slim, super neus en vooral een doorzetter (wat de barrière ook is, niets is hem teveel)

De foto van vandaag: voor de Noordelijk portaal van de Sint-Maartenskerk (Grote Kerk) De hekken ervoor heten 'Hondenhekken'.

Floris en Django mogen hier niet naar binnen (teveel botten in de kerk!) Boven de ingang prijkt een gans!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten