zondag 7 september 2014

Clubmatch GMVB 2014

Zaterdag 30 augustus reden we al heel vroeg richting Zottegem (B) voor de Rasspeciale van de Grote Münsterlander (met CAC) Django had ik ingeschreven in de Gebruikshondenklasse en Floris deed in de intermediaireklasse mee. De keurmeester was dit jaar de Duitser Rolf Jansen. Dhr. Jansen ken ik van zijn bezoek aan de Clubmatch van de Nederlandse vereniging én van een VJP die ik met Django deed bij de Duitse vereniging Rheinland/Westfalen waar dhr. Jansen voorzitter van is.

Het is altijd spannend hoe een Duitse keurmeester je honden beoordeeld. Rolf Jansen kijkt goed naar het totaalbeeld van de hond en daarna de details m.n. de oren. Hoewel mijn honden vrij korte oren hebben werden ze toch positief beoordeeld.

Floris werd 1e in zijn klasse en later 3e beste reu. Django werd ook 1e in zijn klasse en 2e beste reu.

De dag sloten we weer met een heerlijke barbecue af en het was fijn om weer met een aantal mensen kennis te maken en uit te wisselen. We kwamen nog nakomelingen van Django's 2e nest tegen. Dat is altijd leuk. Met een voldaan gevoel keerden we weer terug naar Nederland.

 In de intermediaireklasse werd Floris 1e

 In de gebruikshondenklasse werd Django 1e
Deze foto van Delsin (zoon van Django) is nagestuurd door de eigenaar. Nog geen jaar oud!

Dit is Dakota (dochter van Django) die meedeed in de Jeugdklasse. Ze kreeg een hele mooie beoordeling.

Jitte moest nog bijspringen om Floris voor te brengen. Arthos Van 't Reusendal van Tim De Ruymaeker werd deze dag BOB; Django 2e en daarmee res.CAC. Floris werd 3e!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten