woensdag 29 mei 2013

Terug op Landgoed Quadenoord

Voor Jitte en mij is het altijd fijn om weer op Landgoed Quadenoord te staan. Begin week 19 zijn we daar met mooi weer naar toegereden. Die week was het behoorlijk zonnig en we kregen alleen buien toen we, na een week kamperen, weer gingen inpakken.
Floris was er voor het eerst en moest wel wennen aan zo'n groot bos en zoveel ruimte. Hij heeft daar zijn half jaar bestaan gevierd. Ook is hij daar langer gaan uitslapen. Thuis meldt hij zich normaal gesproken rond zeven uur, maar bij de caravan bleef hij tot half negen rustig.
We hebben veel gewandeld en tussendoor wat jachtproefjes gedaan. De beek werd door hem zeer gewaardeerd en hij lag daar ook elke dag in. Django en Floris bleken ook opeens zeer attente terreinbewakers te zijn. Geen enkele voorbijganger bleef onopgemerkt. En dat lieten ze ook horen..
We wisten al dat Zuid-west Veluwe zeer rijk was aan teken, maar dat er zoveel waren! Die week heb ik zeker 300 teken van de honden afgehaald. Een soort dagtaak. Zelfs thuis werden er nog 30 teken gevonden.

  
Heerlijk wandelen

Water bijft leuk

Stokken genoeg...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten