Powered By Blogger

zondag 5 juli 2015

De laatste training van het voorjaar

In maart zijn we weer begonnen met de jachttraining bij Jules van Harssel. Afgelopen maandagavond 29 juni was er een afsluiting van de voorjaarreeks. Zoals gewoonlijk met een gezellige afsluiting (drankje en hapje erbij) We kunnen terugkijken op leerzame oefeningen en we kregen gedegen ondersteuning van de trainer.
Het clubje valt nu uiteen en Django en Floris blijven op de maandagavond trainen. Anderen gaan nu trainen op de dinsdagavond. In ons nieuwe clubje gaan we ons richten op het 'dirigeerwerk'. Voor Floris betekent dat ik me ga richten op het netjes afwerken van de oefeningen. Django weet intussen wel hoe het spelletje gespeeld moet worden. Bij hem moet ik me meer richten op zijn 'eigenwijsheid'. Dus geen ruimte geven voor eigen interpretaties.
 Vlnr: Maarten van Rijt, Emile Rathenau, Ignace Van de Vorst, Marjet Bosman, Jules van Harssel, Cees Verwijs en Nico Engels (fotograaf: Hans Kampers)

We zitten hier al diep in de hondenpsychologie...vlnr: Cees Verwijs, Nico Engels, Jules van Harssel en Marjet Bosman (fotograaf: Hans Kampers)

3 opmerkingen:

  1. Masters in PHP development
    PHP is a general purpose scripting language originally designed for the web development.
    It is specially mean for the server side web development.
    PHP, as a scripting language, is popular among the web developers because of its ability to interact with database systems including Oracle and MySQL.
    It is used for create dynamic website.
    To Interacting with web server (Apache etc)
    PHP is usually used to output HTML code to the browser
    Used for connect web application with DataBase ,etc
    Industry Expert Trainers Who Will provide Quality Training.
    Placement Assistence 100%.

    BeantwoordenVerwijderen