maandag 24 augustus 2015

Familieweekend met jarige Jitte

Het was een super weekend in Vorstenbosch waar de kinderen met partners, kleinkinderen en honden de 70e verjaardag van Jitte hebben gevierd in de groepsaccommodatie 'De Hooiberg'. We waren met 17 mensen en daar kwam zaterdagavond nog de broer en zussen (mét partners) bij. Het weer werkte helemaal mee en we zaten dik in de 20 gr. Heerlijk die zonneschijn vooral onder de bomen in een heerlijk windje. De honden hadden steeds een mooi uitstapje naar een beek om daarin een baantje te trekken.

Aan aandacht en kinderliefde heeft het aan de honden niet ontbroken. Beer en Aoife waren steevast hun vaste belagers. Ook Anna kwam spontaan over haar hondenvrees heen toen zij Beer zo innig met Django zag knuffelen. Dát wilde ze ook wel, lekker rusten op een lief zacht beest. Dara was meer mannelijk naar de honden maar genoot van het contact met de honden. Helemaal leuk werd het toen Bobby (de Duitse staande langhaar van Erik) arriveerde. Bobby wordt steevast 'Superdog' genoemd door Anna en Dara. Bobby kan zowat met elke hond door één deur en met kinderen is hij ook erg rustig.
 Terwijl Beer zich helemaal overgeeft aan Floris en Django probeert Anna een 'Beer-immitatie'. Dara geeft ondersteuning op 'veilige' afstand.

Wat ruist er in het struikgewas? Deze keer was het een Border Collie. En zoals het hem was geleerd, wist hij zijn grens...

Een cowboy en de cowgirls met hun honden wisten bijzonder goed samen te werken.. De leider van de honden Django krijgt hier zijn laatste instructies..  
Home sweet home...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten