zaterdag 2 augustus 2014

Kampioenschapsclubmatch NGMV 2014

Op 22 juni was er weer de jaarlijks terugkerende clubmatch. Wij zijn vroeg met onze gekamde honden naar Hoenderloo vertrokken en kwamen daar ca. 09:30 uur aan. De dag zag er qua weer veel belovend uit en dat bleek ook zo uit te komen. Ook dit jaar waren er weer mooie proeven uitgezet en de hindernisbaan werd weer uitgerold. Dus voor ieders wat wils. De honden met hun baasjes hoefden  zich i.i.g. niet te vervelen.
En we kwamen wat familie tegen. Dochter Dakota of Coopers Border en zoon Dohosan of Coopers Border van Django's twee nest (Lesca) Hele veelbelovende honden met een prima temperament.

Vlnr: Vader Django, Moeder Lesca en twee nazaten Dohosan en Dakota
Dohosan op 1 (met fokker Barbara) en Dakota op plaats 2

Bij de Jonge Hondenklasse kreeg Floris een Zeer Goed als beoordeling.
Django werd 1e in de Gebruikshondenklasse met een Uitmuntend als beoordeling.

Django op plaats 1, Big Boss of Cooper Border met Barbara van de Burgt op 2 en Nico von Hoxfeld met Rini van Kuijk op 3.

Floris ging zich uitsloven bij de jachtproeven. Hij bracht het apport niet gelijk naar mij maar ging uitgebreid bij iedere toeschouwer langs om zijn trofee te laten zien.
Apport!
Spring!Het is altijd weer leuk om oude bekenden te ontmoeten en bij te praten, toch Jitte en Anke?. De dag werd traditioneel weer afgesloten met een BBQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten